Snyggaste Asiaten Ever!

Var tvungen att ladda upp haha!

Dynget runt?

Oj det verkar som om jag börjar att vända dyngnat nästan! Detta är fan inte bra: när man har bara 1 veckors lov! Haha! Näh, men ska fan ta mig till sängs nu! Är jätte hungrig så måste nog ta ett littet stop vid köket först hehe! Hoppas ni har haft en bra måndag! Oskars kom på kanal 5 idag btw.

Nagelack freak?

Hade tråkigt idag så staplade upp alla nagelack i rad. Ljusast till mörkast! Hehe märkte nu att jag har as mycket nagelack och framförallt färgen rosa! Har i nästan alla nyanser som finns! haha sjukt! :P

Oscars part 2

Brangelina
Sandra Bullock
Brad Pitt
Katerina Granham
Cameron Diaz
Tog bilderna med min mobilkamera, haha sämst!

Sneak A peak Live Oscars!

Gwyneth Paltrow

Natalie Portman

Ryan Secrest got Ashed!

Ryan Secrest fick precis aska över sig från The Dictator! haha Epic moment, han var seg! Det tog honom 4 sekunder innan han reagerade och förstod vad som hände! Nu blev det reklam! hehe

Live on Oscars Red Carpet!

Kollar live på E! -Red Carpet on Academy Awards (Oscars galan)!! Det har börjat asa på flera kändisar nu, många olika och fina klänningar. Nomineringar med mera. Det går även att kolla online på http://mashable.com/2010/03/07/watch-oscars-online-video-stream/ dock är min internet jätte segt och föredrar att se på tv. För er som inte har Kanal 9 eller E! =)

Haha Epic


Slut

Fan kommer vara helt slut imorgon. Pallar inte måste läsa 100Sidor i min engelska bok! Sedan Företagsekonomin tester kommer nog inte heller gå något vidare känner jag.

Bigbang Blue M/V


K-pop


Mat planen

Lagade mat igår, typ första gången på evigheter. Haha mamma "gnällde" och sa, nu när du är 18år borde du kunna laga mat, och även till hela familjen. Haha så jävla lat, menar jag kan laga mat fast är verkligen as lat och är inte heller någon vidare kock. (Yngsta barnet slipper sådant press) eller oftast... hehe fördommar kanske? Fast själv känner jag att jag aldrig behövt laga mat så ofta hemma när båda mina syskon bodde hemma. Tills nu, Gårdagens meny på bild: Spagetti med köttfärsås och kokt ägg. Det blev gott! ^^
DRÖM PLAN INOM MATLAGNING:
Plan A: Skaffa en Man som kan laga mat.
Plan B: Skaffa en kock
Plan C: Lära mig att laga mat.
Plan D: Lev på fryst eller färigmat. (enkelt)

"Studie Motiverande tips"

DEt var länge sedan jag bloggade. Har inte varit så aktiv, känner att jag har tappat lusten totallt. Fast för mina syskon skull skriver jag nu! Vad har jag gjort under den senaste tiden? Pluggat, pluggat & Pluggat. Allt handlar precis om det. Har funderat massor! Det som håller mig vid liv är nog mina drömmar. Folk säger att de inte har drömmar. Fast det tror jag inte på. Alla har någon dröm. En liten simpel grej är en dröm. Kanske inte betyder mycket, men det är ändå en dröm! 
1. Dröm, dröm om vad som helst!
2. Realitet (re-search)
3. Effektivitet
4. Vad du behöver göra för att lyckas?
Håll denna tanke i liv så klarar du av det mesta enligt mig.
När du failar, bygg upp igen och gör det ännu bättre eller så att du klarar dig. Ett försök skadar inte! 
Sist men inte minst ha en PLAN B i livet.
För mig har jag upp till Plan D just nu. Eftersom jag fortfarande går i Gymnasiet kan jag inte sätta nya planer än A, B, C och D. Fast det förändras med tiden! Du måste tänka runt saker och uttnytja all kunskaper du kan få! 

Det viktigaste förutom ovanstående är att använda fantasi blandad med sunft förnuft!

You are The Only Exeption

Paramore!

FEBRUARI

Februari idag! Yay överlevt det värsta, dock kommer det att bli den kallaste månaden under hela vintern (enligt Metro)!
Åkte skirdskor idag i Kungsträdgården med skolan, det var jätte roligt! Fick visa mina skills! Kines på is! :)
Det snöade lite "slowmotion" vilket gjorde stämningen mycket mysigare och finare i helheten. Det kändes nästan som om man var i en film! 
Nu sitter jag och chattar med syrran, ska gå och läsa "Summer of the empire" något snart! Kommer typ däcka..gör alltid det när jag läser.. lol! aja vi hörs! :)

RSS 2.0