Kpop

En liten söt bild på Teaminie!!! ^^ från SHINee!

Stress

Tja, haft en jävligt stressad vecka. Massa redovisningar och NP loppet. Idag tror jag var jag som sämst, kunde inte min text till Internationella Ekonomin utantill så det gick sådär... Var inte så glad, blev typ fett sur efteråt hahah... Fast inget att deppa för länge på för nu är det dags för nästa sak att plugga på. Mer redovisningar och NP! JESUS crist asså! Hejdå!

EXOtic

Jag är en EXO fan eller påblivande EXOtic. haha ja det låter ganska konstigt men jag tillhör även V.I.P och Shwol. =Big Bang och SHINee fan alltså. Yepp, mina absolut favoriter ärå Bigbang, Shinee, 2ne1! Top 3. sedan kommer SuperJunior, Snsd, B2st. Exo har jag inte placerat in i vilken placering. 1 eller 2.
Tycker de är skit grymma! Här är en av deras Music Video(de har 2grupper sammanslaget med 12gruppmedlemar därmed hälften koreans EXO-k och hälften Kineser EXO-M) Föredrar koreanska, van vid det... tycker att det låter lite finare.
Bedöm själva, själv älskar jag dem redan! EXOtic POWA!!

En jätte bild på mig!

Haha tråkad. (tidsinlägg). Bilden tagen från helgen. Tycker om när det är as ljust bild, dock liknar det inte mig irl tycker jag. Lite kawaii wanabe liknande! :P Shoohoop mycket plugg nu och kommande månad! Ciao amigos!

MBLAQ

Drömde en sjuk dröm. Vet ej både sämst och bäst. Handlade om Kpop, då LeeJoon och Thunder var med. Thunder hade somnat sedan fick han en mardröm eller något och talade i sin sömn. Han berättade att LeeJoon hade kännslor för respekterande gruppmedlemmar... Jag va typ i hjärnan NOOOOOO inte LeeJoon (min man) haha... fast som tur var det bara en dröm. =)

60 dagar kvar

Tja, första skoldan idag. Känndes inte riktigt skönt direkt. Var as trött under första lektion och sedan hade jag 2timmar håltimme, så stirrade på Harold & Kumar 2(Guantamo bay). Haha sjuk film... därefter var det inte så mycket eftersom vår mattelärare var sjuk och svenskan hade folk redovisningar och på historian kollade vi på film. Ville däcka men gjorde det redan under förra lektionen så var tvungen att va vaken denna gång. 
Aja bara 60dagar kvar tills SOMMARLOV! Längtar grovt! Attans, kom på att jag måste söka jobb också.

Solar

Knäppt väder, solade genom fönstret idag. Skit skönt (vet att man inte blir brun) strålarna kommer inte genom fönstret jag vet. Solade mer för att det var varmt och skönt. Imorgon börjar skolan igen! Orkar verkligen inte, kommer gå MIA igen, försvinna för gott speciellt under Maj.. hehe men då blire massa nationella prov. Minst 1 gång i veckan. Hoppas jag överlever detta! Aja ska taggish nu shohopp!

Äppelpaj


Här är en bild på min lilla äppel smul paj. Den blev sådär, toppen var godast då det var lite hårdare. Min mamma tyckte den var skit gott fast jag har gjort bättre. Höhö i sommar blir det mycket bakande. Då blir det även massor med kladdkakkor och jordgubbstårtor. Längtar verkligen tills sommar. Livet blir mycket bättre då! Haha tycker jag dårå.
Hoppas ni har haft det trevligt under er påsk!
Glad påsk i efterskott hahha glömt att skriva det.

Boys over Flowers

För er som vill se serien så finns den på youtube.. videon över är ep 1. Rekomenderas att se på! Den kändaste K-dramat i SydKorea! Love it!

Sommar? nej Vinter!

Tjena, härligt väder ute? Stilla väder med underbar sol och SLASK! Fy gick ner till centrum för att handla litte äpplen så fylldes hela skon med vatten. Skönt känndes det att gå... eller inte! Haha varför vill inte vintern lämna oss i fred? Damn it! Aja har bakat lite äppelpaj för att få igång sommarkännslan! Shoohoop ska gå smaka lite! Ses!

Jag

Ego bild på mig tagen av Juliaaaa! från igår!

Följ mig via Instagram @MarshiPooh


Julia

Tja bloggen, haft en ganska upptagen helg. Julia har nämnligen kommit hem som jag antar att de flesta redan vet. Vi har chillat lite och bara tagit det lugnt. Inte mycket att berätta än att snart är det PÅSKLOV! eller för mig börjar mitt påsklov på torsdag! What to do...

RSS 2.0