New year

Hej, har råkat glömma bort att blogga. Hoppas ni inte blev upprörda. . . Nej, skojar bara lite med er. Shoppade i måndags och i tisdags, rean var betydligt mycket bättre i Stan än vad det var i Skärholmen, tyckte jag. Det var rea i hela butiken i stan, tillskillnad från Skärholmen, då det bara var på vissa plagg.

Igår var jag i Östermalmstorg med Diana, Isabelle och Jonna. Käkade på buffé, massa sushi och god mat. Vi åt så mycket att vi hamnade i mat koma! hehe.. sen gick vi runt i stan och kollade runt.

Snart är det nyår, mina släktingar ska komma till Sverige, så jag ska fira hemma med familjen i år!



ALL STARS

Suttit och stirrat på Americas Next Top Model 17: All stars! Undrar vem som tar titeln i år!

GOD JUL!

5277773415_82c672b904_z_large
God Jul allesammans! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[2011-12-23]

Idag var jag i stan med min syster och hennes kompis. Vi gick och åt på Bamboo City Buffé! Det var gott fast blev ganska mätt. Tog bilder när vi åt fast hade inte minneskortet i så det gick inte att ladda upp bilderna. . . Efteråt gick vi runt och shoppade lite, när min syrras kompis gick, vandrade vi runt Gamla stan och slussen. Fick då låna hennes minnes kort och tog lite bilder.

 

Imorgon är det jul, ska fira med familjen på landet. En fet julbord med massa god mat. Presenter och snö?? Nä, vi får se om det finns något. . . hehe! 
Ska försöka ta några bilder och lägga upp dem lite senare.

 


"Let it Snow"

Googla "let it snow" och då kommer det en överaskning!

Dagens citat: Happines, Pain & Rainbow


Lite julkänsla, 1 vecka kvar!


Ganska rolig fast hemskt samtidigt..


Sommar 2012

LÄNGTAR!!

Skulle passat bra med solsemester!

Bora-bora-view_large
Mohombi ft. Nicole Scherzinger - Coconut Tree

Skulle det inte passat bra med en semester just nu! Själv sitter man på skolan och drömmer. . .
Bilden kommer från Google, på Bora Bora ön som ligger i central Amerika.

Seger dans!


Dagens citat: [2011-12-14]



SKARPNÄCK

Hej hej! Kom hem för ungefär en kvar sedan! Slutade kl. 16.00!!! Fatta vad lång tid det tar att åka! Vår nya idrottshall ligger i Skarpnäck! Jag dör, tuben går var 10:de minut! Är slut, ska gå duscha och äta lite... återkommer senare! Ha det bra så länge!

2NE1

En av mina favorit Koreansk-Pop grupper, 2NE1! Har sparat några bilder från internet som jag ska ha som bakgrund. Så jävla bra!

Dagens Låt: David Guetta ft. Usher - Without You


Lucia firandet

Johan attehagen
Glömde berätta om vår lucia firandet i skolan, alla lärare klädde ut sig, sen gick dem runt hela skolan och sjöng. Dock passerade dem förbi oss jätte snabbt, det var den snabbaste lucia-tåget jag någonsin varit med om. . haah fast de kom tillbaka senare och sjöng några veser samt läste "lucia" ett par dikter. Kunde inte sluta skratta, vår lärare led verkligen. . Han ville inte vara lucia alls, men tyvärr röstade nästan hela skolan på honom! :P

Old school


En simpel Bulle!


Dexter


Har köttat Dexter lite, såg klart hela säsong 6 idag som finns ute på nätet, väntar nu på att det ska ut komma nya! Jätte spännande, dock är det jätte mycket blod som förekommer i serien. Denna säsong handlar det mycket om bibeln och kristendomen. Tänkte kolla på Gossip Girl idag men tydligen har dem säsong paus... Nå väll får väll vänta . .!

Katt till Julklapp??


Så här ser jag ut när jag har köpt nya kläder

och använder dem för första gången..image

Buisters!

Om detta bara fanns i Sverige! Skulle nog köpt en av varje! haha love it! <3

Avicii - Levels cover (Flashmob)

Haha as coolt att folk i från min skola har gjort denna video. Tycker att den blev as grym, låten, dansen allt. Haha borde göra en liknande klipp för K-pop! De har också haft en K-pop flash mob fast var inte medveten om det fram tills igår. . .

10 dagar kvar!

Oj 3 dagar sedan jag sist bloggade. Det blev inte så många inlägg som jag trodde att det skulle vara ens jag började skola. Nej men har tappat suget lite, fast jag ska försöka blogga mer ofta, hade fullt upp förra veckan. Denna helg städade jag, var ute och handlade lite julklappar och nya vinterskor! Japp, det var helgen min... Jag måste bara hålla ut 10dagar till och sen är det JULLOV!

Vinter

Ja vinter har defenetivt nått stockholm, senaste dagarna har varit iskallt. Däremot har snön smällt bort, fast det finns fortfarande lite is och så.. Det kommer förmodligen snart att se ut såhär på bilden och t.o.m, tycker om att det hellre snöar än att det spöregnar!

Jessie J - Whos' Laughing Now


Me love Junk food!


What goes around Comes around!


Deadlines

Hej, skolan på g igen. Har fått massa inlämningar och en redovisning denna vecka. Skulle haft min ergonomi redovisning idag fast det blir imorgon istället eftersom tiden tog slut. Känns skönt att jag har gjort klart 2inlämningar redan idag. Skolan i full fart! Det enda som stör mig är att min hjärna är lite seg, den är inställd på att sova hela tiden. Fast samtidigt så har jag gjort allt enligt deadline so far. Inga sena inlämingar! = awesome!

Teknisk problem

Har haft lite tekniskt fel med bloggen, står att sidan inte kunde hittas! Vet inte varför, och jag vet inte hur man fixar det! Jätte konstigt! :S:S

Första skoldagen, SNÖ

Första skoldagen efter 5veckor borta. 1vecka lov och 4veckors praktik!
Hur som helst var dagen helt okej! Var på en jobb intervju fast tyvärr måste man vara 18år så de sa till mig att komma tillbaka om 1 månad eftersom jag fyller år då. Denna vecka ser inte så fullt ut, några inlämningar och redovisningar. 
Hoppas att dessa 13dagar går snabbt nu, ser verkligen fram till lovet!!
P.s Det snöade idag!!
Tumblr_lvhocunjan1ql1hjho1_500_large


Flo Rida & Pitbull - "Turn Around Part 2"


Victoria's Secret Fashion Show 2011

leetakeuchi.com

leetakeuchi.comleetakeuchi.comleetakeuchi.comleetakeuchi.comleetakeuchi.com
Bh:n på den första bilden, är värd 2,5 Milioner dollar motsvarande 17 825 000 svenska riksdaler!

Saturday

Hej, kom hem för ungefär 1 timme sedan. Var hos min kära kompis födelsedags middag. Kvällen gick bra, massa god mat och skön musik! Hoppas ni har haft en trevlig lördag! Tack och hej! 


RSS 2.0