MAMA 2011 SUPER JUNIOR

ÄLSKA ÄLSKA ASIAN MUSIC AWARDS 2011! BÄSTA!! Super Junior var AWESOME tyckte jag! Är jätte Hype:ad just nu! SINGAPORE! haha måste dit nästa år eller året efter! hoppas de har konsären då! ^^

SUSHI

Det var ett tag sedan jag åt sushi! Har bara sånn lust att göra det! Saknar!<3

Bacillskräck??



David Guetta ft. Nicki Minaj - Turn Me On


Citat: The Woman


TROLLO


K-fashion

Tumblr_lhul4g2alh1qckf2oo1_500_largeTumblr_li01sirdm71qguwbzo1_500_largeTumblr_lh930ebhxl1qcr4v4o1_500_largeTumblr_lhop4gtwyf1qbbok4o1_500_largeTumblr_luubem3ear1qhzo23o1_500_largeTumblr_luwezyudam1r3f8tao1_500_large

27dagar kvar fast vart är snön!!


Veckodagarnas sanning

800074-9-1320575007517_large

Duracell Batterierna Dog!!

Duracell Batteries Have Finally Died

Girls Generation소녀시대 - The Boys


Jätte-Nalle!

Skulle ha samma reaktion om jag också fick en sånn stor nalle!

Hello, Goodbye!


Random Inlägg

282098_138538022900552_138439312910423_251934_6082261_n_large

Gossip Girl

Nu ska jag gå och titta lite på Gossip Girl online! Älskar hela serien! Har börjat följa den igen! Vill att Chuck och Blair ska vara tillsammans igen, fast det går förståss inte... Hon ju har prince Louie.. :p

Coca-Cola generationen


FT Island - Distance


Life goes by...


BIG SMILE 30%

Cubus har 30% Big smile idag och hela helgen, vilket innebär att du får 30% billigare för alla kläder du handlar, förutom rea varor.
Jag fick stå utanför cubus på drottninggatan idag och bjuda på gratis glögg, pepparkakor och choklad. Det såg ut som många nöjda kunder! Hur som hälst har det gått bra idag, fick mycket bra respons från både kunderna och min chef.

Nu är jag jätte trött, och nöjd. ska gå äta lite mat snart och bara ta det lungt! Hoppas ni har en trevlig helg!

Dagens Låt: Rihanna - Cheers (Drink To That)


Kim Kardashian syskon kärlek


Dagens citat: [2011-11-24]


Tecknat och IRL

imageimageimageimageimage
imageimageimage
image

Stickad USA-tröja!

Hittade precis snyggaste tröjan! En stickad tröja med Amerikanska flaggan. Tycker att den är skit snygg, den kostar 399:-
Funderar ifall jag ska köpa den eller inte.. Jag som hade bestämt mig att sluta spändera pengar..
Det svider i plånboken, det är en svår dilema här! Jag har en svaghet för den Amerikanska flaggan, hehe..

Tumblr_lr60xfniqh1ql3uzbo1_1280_large
Orsak; jag vill också se ut som dom här söta paren på bilden! hih... Fast tyvärr har jag ingen kille, så det blir lite fail, kan man säga...

Hollister

"har du tips på vart man kan hitta snygga stickade tröjor?"

SVAR: Ja, man kan väll hitta stickade tröjor lite överallt, de flesta liknar varandra och har ungefär likadana design.
Det som skilljer sig är bara några få detaljer. En butik som jag starkt skulle kunna rekomendera är Hollister! 
Hollister ligger i Gallerian, T-centralen. Det är bara att gå hela raka vägen genom gallerian och när du är framme kommer du att se en liten en hus vilket är själva butiken. Det finns också en i Täby, fast den har jag själv aldrig varit i.

 


Ute på Praktiken

Hm... Detta är säkert jag på praktiken just nu! Lite små trött och så. Inlägget är tidsinställd eftersom jag inte kan vara inne på datorn samtidigt som jag jobbar i butiken. I övrigt hoppas jag att ni har det så bra! Njut utav dagen. Vi hörs senare, Puss och kram!


Vad finns det i min lilla Cubus-påse?

Vad finns det i min lilla Cubus-påse?

'
Jo! En svart buister och en stor skön blå kofta!
tjocktröja
Det var dagens inköp! Försöker att inte shoppa så mycket nu för tiden, eftersom jag vill börja spara pengar till någoting senare i framtiden..! Så pass har det inte gått någon vart. Jag har bränt bort hela sommarjobbets lön och alla studiebidrag som jag har fått framtills nu. Hm..Dags att bli ekonomisk!

Rihanna ft. Coldplay - Princess of China

Tja bloggen, har inte värst mycket att berätta om idag förutom att jag jobbade hela dagen. Fick inte stå vid kassan heller, så det var inte lika roligt som de andra dagarna.. Jag är trött som vanligt, jobblivet är seriöst ganska uttröttande eller det är beroende vad för jobb..! 

Köpte 2plagg idag. Lägger upp bilder på dem senare i bloggen.
Hur som hälst, hoppas jag att ni har haft en bra dag idag! 

Dagens Låt: Rihanna ft. Coldplay - Princess of China

Eclipse Ellen Degeneres remake

Haha, älskar Ellen show! Hon är så himla rolig! En annan sak som är rolig är när Bella tror att hon är gravid och har en.. platt mage!

Dagens Låt: One Direction - What Makes You Beautiful


Presenter från Malaysia

Kom hem och såg detta ligga på min säng, snacka om världens glädje chock!
Gifts
Lite Malaysian godis (torkade frukterna) och efterrätt (mini gelé).
souvenirer
Lite Souvenir och smycken.
Gulliga saker
Gulliga saker; spegel, mini väska, nagelack och en kanin leksak som lyser olika färger.
Smink osv
Lösögonfransar, lösögonfrans lim, läppstift, och en gucci spegel.
plånböcker
Fick den svarta plånboken och nyckelringarna, resten tillhör min syster. Skulle vilja ha den vita Hello kitty plånboken också fast det räcker med en... hihi.
PJ
Haha, Mamma köpte mig lite PJ's. Gulliga!
Accessoarer
Mami köpte också en söt rosa klocka och sedan köpte min syster en mobil hållare.. dock var den inte till mig :(
Gift som tillhör Mig
I slut endan fick jag allt detta som ni ser på bilden! Är jätte glad just nu, var chockad att komma hem och se en säng full med saker. Jag trodde inte att jag skulle få så värs mycket, kanske en eller två fillurer.. detta är defenetivt dagens höjdpunkt! 

För er som undrar vart dessa underbara gåvor kom ifrån så är svaret från min mamma och syster. De kom hem idag från Malaysia, de har varit där i ungefär en hel månad.

Malaysia Ö:ar

Satt och läste Kenzas blogg. Såg alla fantastiska bilder från hennes resor till Thailand. Gud vad jag saknar sommar, värme och att bara chilla galet! Jag saknar det genomskinliga korallfärgade vattnet! Jag saknar Malaysia, och paradis Ö:arna! Skulle lätt rekommendera dessa ställen att besöka! Måste själv fan dra dit någon dag!
(alla bilder är från Google på Malaysia. Sabah- , Pulau-, Langkawi-, Perhentian-Island!)

SUMMER

Sommar, FAshion

Sommar, GrönanoutfitstrandenfoodSommar, bubblesGGFashionFashion, sommarasian

SHINee - Kiss Kiss Kiss


SHINee nya låt.. Nackdelen med Koreans Pop är att det tar långt tid innan de släpper ut nya låtar. Speciellt hit låtar är det ungefär 1hit/utsläpp låt per år känns det som. Fast jag älskar Kpop så jag ska ej klaga.. <3

Beyonce - Schoolin Life


En till låt som fastnat i hjärnan "Beyonce- Schoolin Life". Kan inte sluta sjunga låten.

Big Smile

Har inte mycket att skriva just nu, har bara praktiserat som vanligt. Har fått börja jobba framför kassan! Jätte kul fast kan vara lite stressande, man blir nervös att man ska göra fel och om man är för seg. Speciellt när det bildas kö då är det Kaos! haha, fast börjar bli lite bättre!

Hm.. Fredag, Lördag och Söndag är det Big Smile vilket innebär att det är 30% på alla varor i Cubus. När jag talar om Cubus menar jag på Drottning Gatan den jag praktiserar på, så ni vet. Är osäker om alla dessa erbjudande finns på de andra Cubus också...

Cubus Drottninggatan Låtar


Denna låt bland annat och några andra nya låtar av Beyonce spelas ständigt i Cubus. Detta gillar jag faktisk. Tycker att hennes låtar är bäst bland alla andra låtar, och Rihannas självklart. Resten vet jag inte ens vem/vilka som sjunger men väldigt lugna som jag ikke hört förut...

Super Junior A-CHA


Friday remake


Rihanna - We Found Love


Sunny but Cold

Besökte en läkare idag, goda nyheter har ingen infektion eller något allvarligt. Fick en remiss till ögonläkaren för att kolla upp mina ögon.. Har haft lite "problem" kan man säga.
Illamåendet har börjat försvinna fast känslan är fortfarande kvar. Tog ledig en dag till från praktiken fast imorgon tror jag att jag kommer bli fullständigt frisk! Hur som helst är det jätte fint väder idag! Sol, kära sol! Känns som sommar när man tittar ut från fönstret fast när du går ut är det helt tvärtom! Fast man ska alltid njuta så SOL!

Sick

Idag började med..NEJ slutade med att jag blev/är sjuk. Fick stanna hemma av min handledare. Åkte hela vägen dit fast jag tror inte heller att jag skulle klarat av resten av dagen om jag stannade kvar. Hade fått sluta för 11minuter sedan om jag jobbade idag.. Det skulle varit kaos! Vet inte vad jag tänkte på när jag åkte dit, men nu är jag glad att jag spenderat resten av dagen hemma och vilat. Har fortfarande ont i magen och känner mig fortfarande lite spyfärdig.. Hoppas det blir bättre till imorgon! Jag gillar inte att vara sjuk!

Sleepy Head

Det går inte att beskriva tröttheten! Fick knappast någon sömn alls igår natt, därför ska jag gå och lägga mig nu! Har mycket att göra imorgon, sa min handledare till mig. Vet ej om jag ska vara orolig eller inte... fast är för trött att tänka på det nu, så Godnatt!!

image


The Big Bang Theory!

Haha got to love Sheldon!!

Adele - Set Fire to the Rain


Smokey Eyes

Några enkla steg hur man fixar "smokey eyes".

BigBang EMA

EMA

För er som missade EMA förra veckan ville jag bara upplysa er att Bigbang VANN priset för WorldWide Act!! Var överlycklig när de ropade upp Bigbang och när de kom upp på scenen! Fast jag blev besviken att de inte fick uppträda något alls. De kom bara upp på scen en gång och höll ett kort tack tal! Nästa gång hoppas jag att de får uppträda! Fast de vann så jag är nöjd, ska inte klaga mer.. Jag satt uppe och twittrade hur länge som helst den där kvällen! Min twitter gick till och med sönder! (så värt det) Haha.. älskar Bigbang och Koreansk Pop!!


Rea Cubus

Tjena bloggen! Har precis suttit och kollat klart på den nya säsongen av The Big Bang Theory. Tycker att den är rätt underhållande och rolig. I storsätt gillar jag nästan alla liknande "komedi" serier... hehe

Min dag;
Idag var det helt okej på praktiken! Det kom lite fler kunder sernare under dagen så jag blev lite stressad. Jag har lagt märke att jag jobbar mycket snabbare under press och stress... Mycket snabbare...
Hur som helst så är det rea i Cubus denna helg. Fars dag är nu på söndag så det är alltså 3 valfri herrplagg för endast 2. Om ni vill köpa något till era pappor är det bara att passa på. Dessutom finns det andra rea varor på dam-avdelningen. Köpte själv en flanellskjorta som förut kostade 249:- och som nu gått ner i pris till endast 49:- Det finns också andra plagg med olika design så jag vill bara säga passa på!!

kläder
Plan inför denna helg; SOVA!


Sweet dreams or a beautiful Nightmare!

Godnatt bloggen! Nu ska jag gå och lägga mig efter drygt 5timmar skypande med min syster som bor i Luleå! Jag måste påpeka att jag är extrem trött just nu!
Imorgon måste jag stiga upp halv 8 på morgonen för att komma i tid till praktiken, kommer förmodligen att vakna lite senare än planerat..lite små busigt och så...

Hehe, nej men nu måste jag seriöst bort från datorn och krypa in i min sköna säng innan jag fastnar här totalt!
Sweet dreams everybody!

The first of Random Today!

Chacha! Idag är dagen då Random Today bloggen startas! Jag ser fram emot att dela med mig lite om mina dagar, och olika inlägg med bilder med mera.
Jag läste nyligen min systers kompis blogg och fick lite inspiration att påbörja en egen blogg här på blogg.se

Jag ska försöka ladda upp så många bilder som möjligt och så ofta jag kan! Just nu är jag ute på praktik så jag har ej tillgång till internet på morgonen eller under dags tid, däremot när jag återvänder till mitt vanliga omgivning(skolan) har jag internet ungefär dygnet runt.

Så långt hoppas jag att ni fortsätter att läsa min blogg, om inte gillar den är det upp till er!
Än sålänge ha en trevlig kväll!

Puss & kram


RSS 2.0